Eetcafé Rubens Arnhem
Bieren

Bieren

De entourage, het eten en de bieren passen precies in het sfeerbeeld van restaurant Rubens.


Een divers aanbod met voor ieder wat wils, van genieter tot fijnproever.

Hertog Jan pilsener

Hertog Jan pilsener

Hertog Jan pilsener is uit liefde voor bier gebrouwen van zacht water uit de Eifel en Ardennen en zorgvuldig geselecteerde hop en mout. Dat maakt van Hertog Jan pilsener een stevig goudblond bier met een volle smaak.

Hertog Jan weissener

Hertog Jan weissener

Ruik er eens aan, ervaar die heerlijke citrusgeur. In de volmondige lichtzoete en frisse smaak proef je de hop, de gemoute tarwe, de frisse gist, de koriander en het klein beetje sinaasappelschil. Het is een heel eigenzinnig bier.

Leffe Blond

Leffe Blond

Leffe Blond is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert, lekker op elk uur van de dag.

Leffe tripel

Leffe tripel

Leffe Tripel is een authentiek blond abdijbier met karakter, dat nagist in de fles dankzij het hoge gehalte aan gist. Een bier met een rijkgeschakeerd aroma.

Leffe royal

Leffe royal

Leffe Royale is een uiterst verfijnd bier. Haar blonde kleur met subtiele bitterheid en een toets van citroen en hars, in combinatie met een smaakpalet van vruchten, bepalen de elegantie van dit uitzonderlijke bier.

Leffe radieuse

Leffe radieuse

Leffe Radieuse is een amberkleurig abdijbier, rijk aan aroma’s en heerlijk verfijnd. Een heel complex bier voor de echte fijnproevers.

Leffe rituel

Leffe rituel 9°

Leffe Rituel 9° is een mooi, koperkleurig bier met hoge gisting. De krachtige aroma’s geven dit bier een intens, uitgesproken karakter.